فواید مصرف گوشت شتر

خواص و فواید مصرف گوشت شتر

فواید مصرف گوشت شتر به عنوان یکی از مطالب داغ و پر طرفدار در رابطه با این جاندار می باشد. از آنجایی که بیشتر عزیزانی که با مجموعه ما تماس می گیرند خواهان خرید شتر زنده نیز هستند تا برای استفاده در مراسمات مذهبی همچون قربانی کردن و مراسمات ماه محرم و مهمانی و … از آن استفاده کنند، بنابراین در این مقاله تصمیم گرفتیم تا شما را با خواص گوشت شتر نیز آشنا سازیم. تا در صورت استفاده با تمامی مزایای آن آشنا باشید.

مزایای مصرف گوشت شتر

شتر یکی از جانداران حلال گوشت و بسیار پر استفاده برای انسان است که به دلیل داشتن ویژگی ها و خصوصیات منحصر بفرد توانایی زندگی در شرایط و مناطق گرم و خشک را دارد. از این رو این جاندار در مناطقی که گرم و خشک هستند برای انجام امور مختلف به کار گرفته می شوند. شتر علاوه بر خدمات رسانی متعدد و طول عمر بالا در حدود 30 الی 50 سال که مقدار زیادی در مقابل گوسفند و گاو می باشد، در تولید شیر و گوشت مورد نیاز نیز بسیار تاثیر گذار است.

همانطور که در بین ایرانیان خوردن گوشت گوسفند و گوساله و … بسیار مرسوم می باشد و اکثر افراد نسبت به خرید گوشت تازه گوسفندی اقدام می کنند، در بسیاری از مناطق جهان این علاقه نسبت به گوشت شتر وجود دارد. حتی در برخی از مناطق ایران نیز مصرف گوشت شتر نیز بسیار مرسوم است.

قیمت گوشت شتر
قیمت گوشت شتر

از جمله مناطقی که سرانه مصرف گوشت شتر در آنها زیاد می باشد می توان به کشور های عربی و دارای صحرا اشاره نمود، چرا که شتر در مناطق گرم و خشک و بیابانی وجود دارد. عربستان، مصر، سوریه، لیبی، اتیوپی و … از جمله نقاطی می باشند که شرایط نگهداری از شتر و در نتیجه استفاده از گوشت آن را نیز دارا هستند. با توجه به اینکه در این مناطق شتر در تعداد بالا و در نتیجه گوشت آن به مقدار زیاد در دسترس است و خواص متعددی نیز دارد بنابراین می توان این نوع گوشت را یکی از بهترین انواع گوشت دانست که در ادامه به بررسی دقیق تر این موضوع می پردازیم.

مواد موجود در گوشت شتر

گوشت شتر یکی از خوشمزه ترین و در عین حال مقوی ترین انواع گوشت می باشد که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد، علاوه بر گوشت، شیر شتر نیز از خواص زیادی برخوردار است. مواد معدنی نظیر سدیم، پتاسیم، کلسیم، آهن، روی، منیزیم و … در گوشت شتر به وفور یافت می شود. چربی کم در کنار مقدار پروتئین زیاد در گوشت شتر دلیل دیگری بر کیفیت بالای گوشت آن می باشد.

پروتئین گوشت شتر

همانطور که می دانید گوشت قرمز همچون گوشت گوسفند زنده و گاو دارای کلسترول می باشند و چربی زیاد همراه این گوشت سبب شده است تا افراد میانسال و دارای عارضه هایی همچون چربی و فشار خون و … نتوانند از این نوع گوشت مصرف نمایند. گوشت شتر با داشتن پروتئین بالا در کنار چربی به مقدار کم برای افرادی که دارای دیابت و کلسترول بالای خون هستند نیز توصیه می شود.

پروتئین بالای این گوشت برای خون سازی بسیار مفید است، با توجه به اینکه میزان چربی و کلسترول گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند و بز و حتی مرغ و شترمرغ نیز کمتر است بنابراین می تواند جایگزین مناسبی برای سایر انواع گوشت ها باشد. چرا که تمامی املاح و مواد معدنی سایر گوشت ها را نیز دارد.

تاثیر گوشت شتر در پیشگیری و درمان انواع بیماری

گوشت قرمز به علت اینکه دارای مقادیر مختلفی چربی در انواع مختلف می باشد همواره برای افراد بالای 40 سال و افرادی که بیماری های قلبی دارند منع شده است. اما این موضوع در رابطه با گوشت شتر صدق نمی کند، چرا که این نوع گوشت دارای سطح پایینی از چربی می باشد و در نتیجه همه افراد در هر سنی بدون نگرانی از ابتلا یا تشدید بیماری های قلبی و عروقی و … می توانند نسبت به خرید گوشت شتر اقدام نمایند.

گوشت شتر چه خواصی دارد
گوشت شتر چه خواصی دارد

خواص درمانی گوشت شتر را می توان در مواردی نظیر درمان تب فصلی و سیاتیک و حتی درد شانه موثر دانست. از چربی شتر در درمان بواسیر استفاده می شود و همواره در طب و پزشکی از شیر و گوشت و حتی چربی شتر استفاده های مختلفی می شود. کاهش فشار خون و کاهش بیماری های قلبی و کاهش احتمال سکته مغزی و تقویت بینایی از جمله خواص مصرف این نوع گوشت می باشد. همچنین تاثیر گوشت شتر در کاهش وزن نیز در تحقیقات اخیر ثابت شده است.

ارتباط گوشت شتر با خطر ابتلا به سرطان

گوشت شتر دارای ماده ای به نام لینولئیک اسید چرب غیر اشباع است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است. که این اسید چرب از عامل با سایر اسید های چرب اشباع نشده جلوگیری می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. این گوشت دارای انواع سلول عصبی و رشته عصبی است که می توانند برای بدن فرد مصرف کننده بسیار مفید باشند.

وجود انواع ویتامین مختلف

وجود ویتامین A در گوشت شتر علاوه بر وجود انواع پروتئین و مواد معدنی و … که موجه شادابی پوست و تقویت بینایی می شود دلیل دیگری بر استفاده از گوشت این جاندار است. ویتامین B نیز در این نوع گوشت بسیار وجود دارد. این ویتامین ها به عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. خواص آنتی اکسیدانی این ویتامین ها در کنار خاصیت ضد افسردگی و بهبود عملکرد سیستم عصبی از جمله خواص مصرف این نوع گوشت می باشد.

خواص و فواید مصرف گوشت شتر در درمان و پیشگیری از انواع بیماری ها و تقویت بخش های مختلف بدن به طور کامل در این بخش خدمت شما عزیزان ارائه گردید. عزیزانی که قصد خرید شتر و یا گوشت این جاندار را دارند می توانند از طریق شماره های روی سایت با ما در تماس باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.